Se også under "Beliggenhed"

Badeland, Nordby

Børn og voksne i alle aldre kan boltre sig i det subtropiske badeland hele året. Luften er 31 og vandet er 28 grader. Der er en lang rutschebane (40 m.), spa og bølgeanlæg. Mulighed for handicapbadning.

Lystfiskeri

Der er utallige fiskemuligheder langs kysten. Det skal især fremhæves, at man kan fiske i sejlrenden ved Sønderho. Af fiskearter kan nævnes : torsk, fladfisk, ål og makrel.

Dragefestival på stranden

Dragefestivalen ligger normalt i midten af juni. Her indtager drageentusiaster fra hele verden den brede sandstrand. Utallige store og små drager svæver i luften, og der udvises stor opfindsomhed.

Golf

Fanø Golf Links er Danmarks ældste golfbane, den blev anlagt i 1901. Det er en helt speciel oplevelse at spille på Fanø Golf Links. Man spiller golf midt i klitterne, da banen ligger lige bag første klitrække og er omgivet af marehalm. Flere af teestederne er placeret på klittoppe, hvorfra der er en betagende udsigt.
Fanø Golf Links er en unik golf- og naturoplevelse og den eneste linksbane i Danmark.
Link : Fanø golf


Esbjerg "Sæl"arium

Esbjerg Sælarium råder over mange udstillinger og aktiviteter for børn og voksne. Man kan for eksempel se sæler, der svømmer frit i et stort bassin. De kan ses både fra bassinkanten og gennem en undervandsrude. I teleskop kan fritlevende sæler ses på sandbankerne i Vadehavet udenfor museet. Der er også et stort og meget flot saltvands-akvarium.
Link : Esbjerg Sælarium

Gastronomiske oplevelser

I Sønderho ligger der flere restauranter. Sønderho Kro er en af Danmarks førende gourmetrestauranter
Det specielle lammekød fra Fanø, der sidestilles med fransk saltlam, skal især fremhæves. Man bør også smage "bakskuld" - en tørret, røget og ristet Fanø fiskespecialitet. Dagfrisk fisk og skaldyr kan købes hos de lokale fiskere/ fiskeforretninger.

Sønderho Borgerforening
Side hvor du kan se mere om aktiviteter, butikker, kunstnere m.m. Klik her